VOEDING

Eten is HOT!

En voeding is een basisbehoefte van ons allemaal. Juiste voeding levert je energie waarmee je dat kan doen wat je doet. Wanneer je traint verbruik je energie waarna je lijf het herstel proces in gang kan zetten. Je lijf weet hoe dit werkt en kan dit helemaal zelf en hoe fantastisch is het dat je lijf dit zelf kan?

Energiebalans

Naast onze trainingen richten wij ons ook op voeding. Geen (crash) diëten, pillen en shizzle. Wel willen wij met je delen wat voedzaam is en ook zijn wij nieuwsgierig naar waar het vandaan komt. Met de voorkeur voor plantaardig, lokaal en duurzaam eten. Hierin adviseren wij je graag maar willen het je niet opleggen. Omdat jij zelf bepaald wat je in je mond stopt.

2 simpele stappen.
Wil je afvallen? Zorg dan dat je een negatieve energiebalans creëert.
Wil je aankomen? Zorg dan dat je een positieve energiebalans creëert.

Resultaat bereik je niet door 1 dag je gedrag of nieuwe gewoonte aan te houden. Wel door consequent een langere termijn wijziging door te voeren. En ja, dat vraagt aandacht en doorzettingsvermogen.

13. you are what you eat

Door onze kennis over voeding met je te delen, inzicht over je keuze mogelijkheden, kan ook jij voedzaam en lekker (blijven) eten. Hoe wij dat doen?

Personal training/coaching
~ Workshop FOOD
~ Recepten in samenwerking met boerdereitje