PILATES

Pilates is een krachtige en effectieve training van 55 minuten waarin aandacht is voor je ‘Powerhouse’. Ook wel je romp spieren of core genoemd.

pilates beerze - flow

Naast je powerhouse is er focus voor de ademhaling, lichaamshouding en lichaamsbewustzijn.

Bij Pilates staat de muziek op de achtergrond. Tijdens de warming up begin je met het aannemen van de juiste basispositie gevolgd door grondoefeningen op een mat.
De oefeningen doe je zoveel mogelijk met een neutrale positie van je wervelkolom. Je doet natuurlijke lichaamsbewegingen zoals optillen van een been, het uitstrekken van een arm en aanspannen van je (core)spieren.

Heb je een zwakke rug? Pilates is geschikt om je rug te versterken en daarbij oefen je met de basispositie het aanspannen van je buik- bekkenbodemspieren.

PILATES 1

De functionele bewegingen tijdens een pilates training kunnen een aanvulling zijn voor elke algemene vorm van lichaamsbeweging. En misschien jouw basis of je nu beginner of gevorderd sporter bent. Of het gaat om sport specifieke activiteiten of een dagelijkse wandeling, een Pilates training richt zich op het versterken van je lijf welke voor iedereen is toe te passen in het dagelijks leven.

Crawling with Baby Liv.

 

Een gedachte over “PILATES

Reacties zijn gesloten.