PERSONAL TRAINING

Wil je meer dan alleen in groepen trainen?
Dan is personal training misschien iets voor je. Wil je sport specifiek trainen of gewoon fit jezelf zijn, afvallen of aankomen, naar een wedstrijd toe werken of juist je rug versterken? Of ben jij die stok nodig? Met personal training krijg je één op één begeleiding, training, voedingsadvies & mindset- coaching.

Je personal coach is buiten de training om bezig met het trainingsplan, de voorbereiding van de training, werkt aan jouw voedingsschema & reistijd. Dat zit allemaal bij de prijs in. Onbeperkt sporten volgens het TRAININGSROOSTER van Flow groepstraining kan je combineren met je Personal trainingen. De dag en tijd spreken we samen af, tussen 7.00 uur en 23.00 uur.

Wanneer is Personal training iets voor je?
Ben jij bereid dat te doen wat nodig is om je doel te behalen? Jouw persoonlijke coach stimuleert je tijdens training naar jouw doel. De coaching in jouw traject is ONTWIKKELGERICHT met resultaat.

FLOW PT PAKKET PER MAAND
 A| 2x 30min. PERSONAL TRAINING €50,-
 B| 2x 30min. PERSONAL TRAINING + ONBEPERKT SPORTEN €80,-
 C| 2x 60min. PERSONAL TRAINING €95,-
 D| 2x 60min. PERSONAL TRAINING + ONBEPERKT SPORTEN €120,-

Samen met de coach stel je een persoonlijk plan op en werk je doel gericht. Een doel die zo krachtig is dat je mogelijkheden wilt creëren voor persoonlijke groei. Een personal coach helpt je, stelt je vragen en geeft je terugkoppeling op de ontwikkeling om samen te kunnen werken naar jouw doel!

BEN JIJ GESCHIKT VOOR PERSONAL TRAINING?
VUL DIT CONTACT FORMULIER IN.
LET OP! Alleen als je doel zo krachtig is, dat je wilt starten!