FAQ

Wat betekent WOW?
Wow staat voor Workout-Ofthe-Week. Een functionele fitness workout waarin we High Intensity Interval Training (HIIT) toepassen.

Wat is het verschil tussen Pilates & Yoga?
~Pilates focust op de kern (core) spieren van je lijf waarbij we voor variatie ook gebruik kunnen maken van materialen.
~Yoga onderscheid zich bij ons in 2 verschillende vormen. YIN YOGA & HATHA YOGA
~In elke workout sluit de muziek aan bij de intensiteit.
~De overeenkomst vind je in het werken aan lichaamshouding & lichaamsbeheersing.
Ook maken we verbinding met de ademhaling.

 Klinkt tof! Maar daar moet je vast lenig, sterk of slank voor zijn en een goede conditie voor hebben?
In onze trainingen kan iedereen mee doen op zijn of haar eigen kunnen. Intensiteit is relatief en de coach is daar om de training zo te maken dat je altijd mee kan doen.

Believe you can, that’s already one step.

Waarom sporten in groepen?
Wij geloven in team motivatie om zo elkaar elkaar te kunnen stimuleren. Om zo van elkaar te leren en jou zwaktes sterk te maken.

Is Pilates wel een training?
Ja. Een training waarin je regelmatig en systematisch oefent. Dat maakt dat je er beter in wordt. Zo train je bij Meditatie je ademhaling. Afhankelijk van jouw doel helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuzes in jou training.

Waarom werken jullie met een trainingsagenda?
Omdat wij geen onbeperkt aantal sporters aankunnen werken wij met een ONLINE AGENDA. Het is een overzichtelijk (week) agenda en je kan hierin je eigen training plannen wanneer jij wilt.

Wat neem ik mee tijdens training?
Sportkleding, bidon & eventueel een handdoek. Je traint op sportschoenen of op blote voeten. Waarna het prettig kan zijn om aan het einde en- of na afloop van je training een warm vest/sokken aan te doen. Er is kleedruimte op locatie.

Is Personal training/coaching mogelijk?
Ja. We hebben mogelijkheden van 1 op 1 tot small group (tot 4 pers.) training & coaching. Trainer/Coach Yvonne kan je hierin PERSOONLIJK BEGELEIDEN i.c.m. het trainingsrooster van Flow groepstraining.

Kan je een eigen team aandragen?
Dat kan, tof! Verschillende sportverenigingen en teams gingen je al voor. In overleg stellen we een plan en het gewenste doel op. Hiervoor kan je CONTACT opnemen.